Little Known Facts About hes kodu.

Wiki Article

* World-wide-web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden, bilet satın alımı sırasında, yolcu bilgileri sayfasında bulunan, kişisel bilgilerinizin hemen altında HES Kodu girişi ile ilgili alana her yolcu için ayrı ayrı HES kodunuzu girebilirsiniz.  

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasına göre koronavirüs tedbirleri nedeniyle vatandaşlar, Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Hayat Eve Sığar mobil uygulaması aracılığıyla alınabilen kodu (HES) ile seyahat edebilecek.

Detaylı bilgi ETS ERSOY TURİSTİK SERVİSLERİ A.Ş.'nin işletmekte olduğu markalar (ETS TUR, ODAMAX, UCUZABİEnable, OTELPUAN) ve tedarikçilerine ilişkin hizmet, reklam, ilan, kampanya ve faaliyetleri hakkında; tarafıma bilgilendirme yapılmasına ve tarafımla 6563 Sayılı Kanun uyarınca ticari elektronik iletiler paylaşılmasına onay veriyor ve verdiğim onayı iptal etmek istersem, bu durumu Ucuzabilet'in işbu mecrada yer alan iletişim kanallarına bildirmeyi kabul ediyorum. Üye Ol

Oluşturulan HES kodu ilgili firma, kurum ya da kişiye iletilir ve kişinin hastalık riski taşıyıp taşımadığı bu kod ile sorgulanabilir.

• The period with the HES code must be the overall length of one's vacation. Quite simply, this period really should consist of the dates you can vacation and return (round-trip day) and the time in between these dates.

Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar isimli mobil more info uygulama hem Android hem de iOS platformlarında yer alıyor.

Bunun yanı sıra seyahat öncesinde herhangi bir chance taşımayan ancak daha sonra risk durumu oluşturan kişiler olursa, temas mesafesinde yer alan kişiler ile iletişime geçilecek.

Uygulama üzerinden kod almak isteyen yolcular, kayıtlarını tamamlayıp girişlerini yaptıktan sonra ana sayfada bulunan “HES Kodu İşlemleri” sekmesine tıklayarak kod alabilirler. “Karekodlarım” sekmesinin seyahat ve HES kodlarıyla bir ilgisi bulunmuyor.

Kendinizden başka birine HES kodu almak istiyorsanız ilk başta varsa kişinin akıllı telefonuna Hayat Eve Sığar Uygulamasını indirin ve üstte yer alan bilgilerle HES kodunu oluşturun.

We would like that can assist you step-by-step to stroll by way of this method. Due to the fact we also vacation on occasion because of the Istanbul Metro, Even though at this minute we check out in order to avoid crowds as much as possible, we had to attach our Istanbul Kart to our HES code.

Prijava za ulazak u Tursku izgleda kao na slici iznad. Ovu prijavu štampajte i nosite uvek sa sobom tokom svog boravka u Turskoj, ili je sačuvajte u digitalnom formatu u svom intelligent telefonu.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka Helloçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapılan araçlara yolcu alınma esnasında da yolcuların HES kodu kontrol edilecek, araca binmesinde herhangi bir sakınca olmadığı anlaşılan yolcular araçlara binebilecek.

İçişleri Bakanlığının "Konaklama tesislerinde HES kodu zorunluluğu" konulu genelgesi kapsamında bugünden itibaren konaklama tesisleri için alınan tedbirler ise şunlar:

Report this wiki page